Logo

Roastbeef kogt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roastbeef kogt

 
En delikatesse der både er lækkert på dagen og som pålæg de følgende dage. Stykket roastbeef kan være skåret af enten tykstegsfilet, inderlår eller klump, der afpudses og snøres til en steg.
Til 6 personer. Tilberedningstid: 35-45 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
1 kg tykstegsfilet (af den tykke ende uden sener)
salt, peber

50 g smør

 
* Fremgangsmåde:
1. Bed evt. slagteren om at snøre kødet.

 
2. Sæt en gryde over med så meget vand, at det kan dække kødet (mål inden du begynder).

 
3. Læg kødet i det spilkogende vand uden salt.
Bring vandet i kog igen, skru så ned, så vandet kun lige akkurat »perler«.
Beregn 18 minutter fra det øjeblik vandet atter kommer i kog.

 
4. Tag kødet op efter nøjagtig 18 minutter, tør det godt af og brun det på alle sider i smør på en pande.

 
5. Drys roastbeefen med salt efter stegningen og lad den trække (indpakket i alufolie) i 10-15 minutter.

 
6. Server stegen i tynde skiver med kold kartoffelsalat, bagte kartofler med kryddersmør eller pommes frites og en grøn salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (25 stemmer)
Siden er blevet set 40.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her