Logo

Arme riddere med kanelsukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arme riddere med kanelsukker

 

En god anvendelse af daggammelt hvedebrød i engelsktalende lande kaldet "french toast". Lidt kold æblemos er også godt tilbehør.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5-6 min. Ikke fryse-egnede 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til :

1 dl mælk

1 æg

4 skiver brød

25 g sukker

½ spsk stødt kanel

50 g smør

 

Tilbehør:

evt. lidt cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis

*

 

Sådan laver du Arme riddere med kanelsukker:

Pisk mælk og æg sammen.

Dyp brødskiverne i blandingen og lad dem opsuge cremen.

Bland sukker med kanel og drys det på begge sider af brødet.

Steg ridderne på en middelvarm pande med smør, til de er gyldne på begge sider.

Server straks evt. med lidt cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.

 

Se flere dejlige desserter her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her