 
 
   
Syltede cherrytomater er gode i en lang række retter og er meget nemme at lave. Du finder den bedste opskrift her på Kogebog.dk.
 
# Ingredienser
250 g cherrytomater 
250 g sukker 
1 spsk citronsaft 
geleringsmiddel (fx Dr. Oetker eller Tørsleffs Rød Melatin) 
 (følg
brugsanvisningen på posen) 
 
* Tilberedning
De vaskede tomater prikkes jævnt og ikke for dybt med en
gaffel og trækker natten over med melis samt 1/8 liter vand. 
Så bringes de i kog, og citronsaften tilsættes. 
Portionen koger 15 min. under omrøring. 
Herefter tilsættes geleringsmidlet. 
Tomaterne skal helst ikke gå i stykker. 
Syltetøjet skummes og hældes varmt på glas, som omgående
lukkes til. 
 
Tip: Opskriften kan også anvendes på ganske små
figner eller Bergamot-appelsiner. 
Produkterne skal altid opbevares i køleskab. 
 
Se alle
de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade
og gelé
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.