 
 
   
Denne ret er meget lækker og perfekt til særlige
lejligheder. Havtaske har en fin smag, som er ideel til asparges, chili og
ingefær. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
450 g havtaskefilet 
1 spsk friskrevet ingefær 
2 spsk sød chilisauce 
1 spsk majsolie 
100 g tynde, grønne asparges
3 forårsløg, skivede 
1 tsk sesamolie 
 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres havtasken i små, flade cirkler.
Sæt dem til side. 
 
2. Rør revet ingefær og chilisauce sammen i en lille skål. 
Denne blanding pensles over havtaskestykkerne med en
bagepensel. 
 
3. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller tykbundet
pande. 
 
4. Tilsæt havtaskestykkerne, asparges og forårsløg og svits
i ca. 5 min under forsigtig omrøring, så fiskestykkerne ikke går i stykker. 
 
5. Tag wokken fra varmen, stænk sesamolie over fisken og
vend det hele sammen. 
 
6. Fordel fisk og asparges på varme tallerkener og server
straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 133. Sukker 0 g. Proteiner 21 g. Fedt 5 g.
Kulhydrater 1 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 

 
 
 
 
Kokkens tip
Havtaske er en ret dyr fisk, men den er pengene værd, for
den har en vidunderlig smag og konsistens. Man kan eventuelt anvende
torskefilet skåret i tern i stedet for. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.