Logo

Hvidløgsspækket kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgsspækket kylling 

Mager, mør og meget delikat. I denne opskrift gør kyllingebrystet sig rigtig fint. Dette er absolut en familiefavorit, som naboen også vil elske

• Hvidløg indeholder stoffer som kan hjælpe med at sænke kolesterolindholdet i blodet.

Forberedelse 20 min. Tilberedning 25 min. 4 portioner

 
#Ingredienser
4 kyllingebryster med skind à ca 125 g
5 dl vand
8 fed hvidløg
6 spsk frisk, hakket persille
1 tsk reven citronskal
1 tsk salt
1 spsk olie
J1 dl hønsebouillon
2 spsk friskpresset citronsaft
citronbåde og persille til garnering

 
* Tilberedning
1. Bring vandet i kog i en lille gryde og læg hvidløgsfeddene
i med skallen på. Lad koge i ca. 10 min.
Lad hvidløgene dryppe af, pil dem og skær dem i tynde skiver.
Bland skiverne godt med 4 spsk persille, citronskal og salt.

 
2. Løsn skindet fra kyllingebrysterne, så der dannes en lomme.
Læg ca. 1 tsk af hvidløgsblandingen i hver lomme.

 
3. Opvarm olien på en teflonpande ved jævn varme og
læg kyllingebrysterne på med skindet nedad.
Steg dem til de er gyldne, ca. 4 min.
Vend kyllingebrysterne og skru ned til svag varme.

 
4. Læg låg på og steg til de ikke længere er rosa, 10-12 min.
Læg dem på et fad og hold dem varme.

 
5. Kom resten af persillen, hønsebouillonen og citronsaften
på panden, rør rundt og lad det koge i ca. 1 min.
Hæld skyen over kyllingen og garner med citron og persille.
Server gerne med ris eller pasta.

 
Tips:


Hvidløgsspækket kylling 

Sådan får du lettest persillen af kvisten:
Saml de små persillebuketter i hånden og
træk dem af, samtidig med at du vrider
kvisten ganske let.


Hvidløgsspækket kylling 

Når hvidløget lægges under skindet
giver det mest smag til kødet.
Spred blandingen ud med fingrene,
men vær forsigtig så skindet ikke går itu.

 
Hvidløgsspækket kylling:
Pr. portion: Energi: Kcal 133 = kj 554
Kulhydrat 1 g Protein 23 g Fedt 4 g (27%) Fibre 0 g

 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her