 
 
 
 
Her er en god opskrift på en fisketærte som kan laves med
torsk, laks eller andet. Og med gulerod, grønkål, citron og æg bliver det den
bedste tærte du har smagt
4 Personer
 
# Ingredienser
1 løg 
1 gulerod 
lidt olie 
2 håndfulde hakket
grønkål 
2½ dl fløde 
1 spsk fiskesennep 
1 håndfuld persille 
1 økologisk citron 
50 g revet ost 
4 æg, kogte 
400 g hvid fisk i
grove tern 
salt og peber 
4 bagekartofler,
kogte 
½ dl olie 
 
* Tilberedning
Hak løg og gulerod
fint. 
Sauter på en pande
med lidt olie, læg grønkålen ved i 1 min. 
Og hæld så fløden,
sennep, persille, citronsaft og revet skal ved. 
Kog op og tag fra
varmen, tilsæt ost. 
Del æggene i kvarte,
fordel i et ovnfast fad med fisken. 
Hæld flødemassen
over. drys med rigeligt salt og peber. 
Mos kartoflerne med olie,
salt og peber. 
Smør ud over det
hele og bag gylden i ovnen ved 225 °C. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Madtærte
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.