
 
Ved denne risotto er der intet at klage over, selvom uøvede kokke måske vil sige, at de kan få
risotto-arm af den evindelige røren - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 35-40 min.  
 
# Ingredienser
7 dl grønsagsbouillon
1 løg
2 spsk olie
200 g risotto-ris
3 tsk Herbes de
Provence
½ tsk paprika edelsüss
1¼ dl hvidvin
1 lille rød
peberfrugt (ca 150 g)
100 g courgette
2 spsk reven
parmesan
 
* Tilberedning
1. 7 dl grønsagsbouillon koges op. 
1 løg skæres i små
terninger. 
 
2. 2 spsk olie varmes op i en mellemstor gryde,
og løget steges glasagtigt ved middel varme. 
200 g risotto-ris, 3
tsk Herbes de Provence og ½ tsk paprika edelsüss tilsættes og steges med et
øjeblik. 
1¼ dl hvidvin hældes ved og det koges ind. 
⅓ af bouillonen hældes ved. 
Det koges ved svag
varme 20-25 uden låg, til risen er al dente. 
Mens risen koger, røres der ofte i den og samtidig hældes resten af bouillonen
ved, lidt ad gangen. 
 
3. 1 lille rød peberfrugt og 100 g courgette
skylles, gøres i stand og skæres i små terninger. 
De tilsættes ca 10
min før risottoen er færdig. 
2 spsk reven
parmesan blandes i. 
 
Energi pr. portion:
8 g protein, 12 g fedt, 71 g kulhydrater = 442 kcal (1850 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.