Logo

Nougattrifli med marinerede rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nougattrifli med marinerede rosiner

 
Afslut middagen med en lækker trifli med marinerede rosiner, nougatcreme og makroner.
Læg rosinerne i blød i god tid. Vi har brugt cognac, men rom er også godt.
Arbejdstid: 20 min. Hviletid: 3 timer Ikke fryse-egnet. 4 personer. Er I kun to Nougattrifli med marinerede rosiner, så halver opskriften.

 
# Ingredienser til Nougattrifli med marinerede rosiner:
2 dl rosiner
1 dl cognac (eller appelsinsaft)
1 dl appelsinsaft
8 knuste makroner
200 g blød nougat
1½ dl piskefløde
Pynt: citronmelisse
*

 
Sådan laver du Nougattrifli med marinerede rosiner:
Læg rosinerne i blød i cognac og appelsinjuice i mindst 3 timer.
Knus makronerne og læg dem i bunden af fire portionsglas.
Dryp med saft fra rosinerne.
Smelt nougat i en skål over vandbad.
Pisk fløden til blødt skum og vend det sammen med nougaten.
Fordel nougatcremen i glassene og sæt dem i køleskabet ca. 1 time, til de er stivnede.
Fordel rosinerne på toppen og pynt med citronmelisse.

 
Se flere dejlige desserter her

 
Nougattrifli med marinerede rosiner


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her