
  
 
Med
denne dej, der ikke behøver at hæve først, kan du lave hjemmebagte pizzaer på
en halv time. 
8
små pizzaer. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 10 min. 
 
#
Ingredienser til Lynpizzaer:
Pizzadej:
12
g gær 
2½
dl lunken vand 
1
knivspids salt 
100
g hvedemel 
200
g fuldkornsmel, gerne durumhvede 
olie
 
Fyld:
1
dåse konc. tomatpuré 
2
fed hvidløg 
1 spsk
olie 
120
g parmesanost 
frisk
oregano 
250
g søde cherrytomater 
salt
og peber 
 
Salat:
200
g rucolasalat 
1 spsk
balsamicoeddike 
*
 
Sådan
laver du Lynpizzaer:
Tænd
ovnen på 225 °C varmluft. 
Rør
gæren i vandet, tilsæt salt, og rør de to slags mel i. 
Dejen
skal være rimelig blød. 
Smør
dejen ud på 1-2 bageplader med bagepapir i 8 små runde pizzaer. 
Dryp
lidt olie over. 
 
Rør
tomatpuréen med knust hvidløg og olie, og fordel den på de små pizzaer. 
Riv
parmesanosten, og drys det over tomatpuréen sammen med lidt oreganoblade. 
Skyl
tomaterne, skær dem i skiver eller læg dem hele på pizzaerne. 
Drys
med salt og peber. 
Bag
pizzaerne i ovnen i 8-10 min. 
 
Skyl
og tør rucolasalaten, og bland den i en skål med balsamicoeddike. 
Server
de varme pizzaer med rucolasalat på toppen. 
 
TIPS:
Du kan erstatte parmesanosten med gedeost eller en anden fast ost på 45+. Eller
bruge italiensk mozzarella.
 Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og
superlækker. Find flere gode opskrifter her på Kogebog.dk se forsiden...
 Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og
superlækker. Find flere gode opskrifter her på Kogebog.dk se forsiden...
 

 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD