
Lækker
frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede
rugbrødsstænger til, så du er sikker på at blive mæt.
Arbejdstid:
20 min. Kogetid: ca. 7 min. 4 personer 
 
#
Ingredienser til Salat med æg og rugbrød:
4
store friske æg 
1
bakke små grønne salater med babyspinat 
150
g mayonnaise 
2
håndfulde frisk basilikum 
salt
og friskkværnet peber 
Tilbehør:
ristede rugbrødsstænger 
*
 
Sådan
laver du Salat med æg og rugbrød:
Kog
æggene smilende i (7-8 min.) og pil dem. 
Skyl
og slyng salaten og anret den på 4 tallerkener. 
Skær
æggene i halve og læg dem på salaten. 
Rør
mayonnaisen med friskhakket basilikum og smag til med salt og peber. 
Dryp
den over salaterne. 
Server
med ristet rugbrød skåret i stænger. 
 

 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD