 
 
En virkelig lækker og fyldig champignonsuppe som er hurtig
og nem at lave og bare smager helt fantastisk - få den bedste opskrift her.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 8-10 min. Fryseegnet 
 
# Ingredienser
500 g champignoner og/eller
andre gode svampe
1 løg 
1 fed hvidløg 
2-3 spsk smør 
2 spsk hvedemel 
1¼ liter suppe eller
bouillon 
250 g rosenkål 
1 spsk citronsaft 
1 dl cremefraiche 
salt, peber 
 
* Tilberedning
1. Skær de rensede
champignoner i skiver. Pil og hak løget. 
 
2. Lad smørret blive
gyldent i en gryde. 
Svits champignoner,
løg og det pressede hvidløg heri. 
 
3. Rør melet i og
spæd med suppen lidt ad gangen. 
 
4. Skær rodskiven af
rosenkålen. 
Skyl dem og skær dem i halve. 
Kom dem i suppen. Lad suppen koge i 8-10 min. 
 
5. Kom citronsaft i
og smag til med salt og peber. 
Server med cremefraiche.
 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
 
Se alle opskrifter på suppe HER 
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.