
 
 
Denne dej med masser
af chokolade i passer specielt godt til jordbærrene. Og bare synet kan jo få
ethvert moderhjerte til at smelte 💖 Du
får succes med denne opskrift 🎵
Til 12 stykker. Tilberedning:
50 min.
 
# Ingredienser
150 g hvid
overtrækschokolade
150 g smør. 
50 g pistacienødder
6 æg 
80 g sukker
1 tsk appelsinskal
(økologisk)
150 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
200 g
jordbærsyltetøj
2 spsk appelsinsaft
400 g jordbær
30 g hvid
overtrækschokolade
 
* Tilberedning
1. 150 g hvid overtrækschokolade hakkes og smeltes
i varmt vandbad sammen med 150 g smør. 
50 g pistacier
hakkes. 
6 æg, 80 g sukker og
1 tsk appelsinskal røres cremet med elpiskeren i 8 minutter. 
150 g mel og 1½ tsk
bagepulver blandes og vendes i chokoladesmørret sammen med pistacierne. 
 
2. Dejen smøres ud på en plade (40x30 cm), som
forinden beklædes med bagepapir, og bages i 15 min i midten af den forvarmede
ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C). 
Kagen afkøles. 
200 g jordbærsyltetøj
og 2 spsk appelsinsaft bringes i kog og gnides gennem en si. 
400 g jordbær
skylles, gøres i stand og skæres i skiver. 
 
3. Stik 12 hjerter (ca 8 cm lange) ud af dejen
tæt ved siden af hinanden. 
Riv 30 g hvid
overtrækschokolade. 
Hjerterne smøres med det siede syltetøj. og jordbærskiverne lægges tæt ovenpå. 
Kanterne drysses med
chokoladeflagerne. 
 
Pr. stk.: 6 g
protein. 16 g fedt. 31 g kulhydrater = 297 kcal (1244 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.