Logo

Agurkesalat, japansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkesalat, japansk 

 
Forret. Arbejdstid: 15 min. Skal trække: 15 min. Let at lave. Pris: Mellem.

 
# Ingredienser til Agurkesalat, japansk:
1 salatagurk
1 ds krabbekød (170-200 g)
4-5 spsk sesam- eller jordnøddeolie
1 spsk vineddike
½-1 spsk kinesisk soja
 
Pynt:
1 spsk hakket dild
2 hårdkogte æg

 
* Sådan laves Agurkesalat, japansk:
1. Skræl agurken, skær den i tynde skiver.
Drys med lidt salt og lad dem trække ca. 15 min.

 
2. Skyl agurkeskiverne og tryk dem fri for væde.

 
3. Pluk krabbekødet i mindre stykker.

 
4. Læg agurk og krabbekød i en skål.

 
5. Rør olie og vineddike sammen og smag til med soja.
Hæld marinaden over agurk og krabbekød umiddelbart før servering.

 
6. Pynt salaten med hakket dild og kvarte hårdkogte æg.

 
Tips: Rejer kan erstatte krabbekødet. I sæsonen bruges friske krabbekløer.
Vagtelæg kan erstatte hønseæg. Regn med 5-6 hårdkogte vagtelæg (evt. fra glas).
Se de bedste opskrifter med Agurk

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her