 
 
Det er et forkert billede - lav retten, tag et godt billede
og send til os, tak. Og så kan du nyde den dejlige ret. Send til Kogebog@outlook.dk
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min. 
 
# Ingredienser
400 g røget medister
1 ds (400 g) røde
bønner 
1 ds (400 g) voksbønner 
1 ds (400 g) grønne
bønner eller 250 g frosne 
50 g smør 
3 skiver bacon 
1 løg 
4 spsk fransk
salatdressing eller anden krydret dressing 
 
* Tilberedning
1. Del den røgede
medister i fire lige store stykker, der snittes i den udad-buede side med ca. 1
cm mellemrum, men kun ind til midten. 
Hæld væden fra alle
bønnerne. 
Klip baconskiverne i
tynde strimler, der steges sprøde på en pande. 
Kom bønnerne ved,
skær de gule og grønne i småstykker først. 
Hæld dem op i en
skål. 
Hæld dressingen over
og vend det godt. 
Lad det stå og trække. 
 
4. Steg
medisterpølsen på samme pande i smør. 
Når pølsen er brunet
på alle sider og gennemstegt, anrettes den på et fad med salaten ved. 
Giv brød og sennep
til.