
 
Desserten
er frisk ananas bagt med appelsinsaft og Campari
Arbejdstid:
20 min. Bagetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet. 
 
#
Ingredienser til Bagt ananas med appelsin:
1
ananas 
2
dl frisk appelsinsaft 
2
dl Campari 
1½
dl piskefløde 
1
spsk flormelis 
½
vaniljestang (kornene) 
 
* Sådan
laver du Bagt ananas med appelsin:
Skær
toppen af ananassen. 
Skræl
den, skær den i kvarte og skær stokken væk. 
Skær
ananas ud i stykker og læg dem i et ovnfast fad. Hæld appelsinsaft og Campari i
fadet og dæk det til med alufolie. 
Bag
i 15-20 min. ved 200 °C. 
Bland
fløde med flormelis og vaniljekorn og pisk det til blødt skum. 
Server
den bagte ananas med vaniljeskummet. 
 
Se
flere dejlige desserter her
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD