 
 
   
Frokost. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Mellem pris.  4 personer.  
   
# Ingredienser til Hamburger-tatar:
300 g hamburgerryg uden ben 
4 æggeblommer, økologiske, salmonellafri
1 løg 
1 bdt persille 
4 spsk kapers 
Endvidere:
4 skiver rugbrød 
smør 
4 store salatblade 
*
Sådan laves Hamburger-tatar:
1. Skær den rå hamburgerryg i fine små tern. 
Smør rugbrødsskiverne og læg salatblade på. 
 
2. Fordel det fintskårne kød på brødene. 
Lav en lille fordybning i midten af hver og læg en
æggeblomme i, evt. i en løgring eller i skallen. (man kan købe plastskaller)
 
3. Hak løg og persille og fordel det over tataren omkring
æggeblommen sammen med de afdryppede kapers. 
Pickles kan serveres til.
 
Tips: 1-2 tsk
sennep kan blandes i tataren, før den portionsanrettes. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Hamburgerryg
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------