Logo

Kartoffelfad med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelfad med svampe


Prøv denne ret, hvis du elsker flødekartofler. Fadet her smager af lidt mere, fordi vi kommer svampe og hakket persille i. Brug tiden på at hygge dig, mens aftensmaden passer sig selv i ovnen. Her får du en opskrift på nem mad i fad, hvor du blot skal forberede råvarerne.

4 personer.

 
# Ingredienser:
50 g smør
1 kg kartofler
1 kg friske karljohansvampe eller lignende gode, spiselige (!) rørhatte
150 g parmesanost
1 bundt persille
1 dl vand
salt og peber
*

 
Sådan laver du Kartoffelfad med svampe
Varm ovnen op til 180 °C.
Smelt smørret og smør et ovnfast fad med en del af det.

 
Riv osten.
Skyl persillen meget grundigt og hak den.
Skær kartofler og svampe i meget tynde skiver.
Læg kartofler og svampe i lag i fadet.
Drys hvert lag med ost, persille, en lille smule salt og peber og dryp med lidt smør.
Tilsæt vandet.
Dæk fadet med låg eller lignende og stil det i den 180 °C varme ovn i en time.
Skru op til 225 °C.
Tag låget af fadet, og lad retten brune 10 minutter ved 225 °C.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her