Logo

Kirsebær med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær med abrikoser 

 
Er det høstsæson for alle de dejlige stenfrugter, så få friskhed og saftighed i denne dessert med abrikoser (kan også bruges rå) og søde kirsebær.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g abrikoser
500 g søde kirsebær


Lage:
3 dl vand
175 g sukker
½ stang vanilje
1 dl kirsebærvin

 
* Fremgangsmåde
1. Hæld koghedt vand på abrikoserne og tag skindet af.
Udsten kirsebærrene.

 
2. Kog en lage af vand, sukker og vanilje.
Kom abrikoserne i ganske kort.
Tag dem op og anret på et fad.

 
3. Kom kirsebærrene på abrikoserne.
Kog lagen lidt ind og tilsæt vinen.
Hæld den varme lage over abrikoser og kirsebær.
Server med flødeskum eller cremefraiche.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær


Kirsebær med abrikoser 

Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her