Logo

Spansk torsk med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spansk torsk med tomat

 
Fisk og skaldyr er både delikat, festligt og ser super lækkert ud, når du anretter det. Her har du en af de bedste fiskeretter, som passer perfekt til dig...
Til 5-6 personer. Tilberedningstid: 15-20 min. Kogetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
750 g torskefileter
salt og peber

1 citron
2 løg
1 fed hvidløg
1 porre
2-3 stilke blegselleri
3 spsk smør
1 spsk olie
1 dåse flåede tomater

3 spsk tomatpuré
1 bdt persille
2-3 kviste timian

 
* Tilberedning
1. Drys salt og peber på fileterne og dryp citronsaft på.
Lad dem trække hermed et kvarter.

 
2. Svits hakket løg, knust hvidløgsfed, fintsnittet porre og blegselleri i 1 spsk smør og 1 spsk olie.
Kom flåede tomater, puré, hakket persille og timian i.

Lad det snurre 10 min.

 
3. Læg torskefileterne i et ovnfast fad og hæld tomatblandingen ved.
Kom resten af smørret over fisken.
Dæk fadet med folie og kom det i en 200 °C varm ovn i 20-25 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her