Logo

Kyllingebryst med kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med kål

 
Klassiker i nye klæder. Sprød og sund version af kylling finsnittet kål og masser af smag! Se her hvordan du laver en sund og lækker ret.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 40-45 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
4 stk kyllingebryst (evt. frosne)
1 lille hvidkålshoved

1 løg
4 spsk sirup
2 spsk vineddike
salt og peber

2 dl suppe eller vand

 
* Tilberedning
1. Optø kyllingekødet, hvis der bruges frossent.
Skær kålhovedet midt igennem og skær rodskive og stok fra.
Skær kålen i fine strimler.


2. Kom kålen i en gryde med det pillede, skivede løg, sirup, vineddike, salt og peber.

 
3. Læg kyllingekødet herpå og hæld suppe eller vand ved.

 
4. Lad retten snurre under låg i 40-45 min.
Server groft brød til sammen med sennep.

 
Tips: Retten kan evt tilsættes svitset karry og lidt kokosmælk og måske lidt soyasauce.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her