Logo

Tunesisk couscous med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunesisk couscous med grønt 

 
Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk – altså her
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
1,2 dl olie
1 mellemstort finthakket løg
2 fed knust hvidløg
0,6 dl tomatpuré
2 tsk af hhv. salt, paprika, stødt koriander og tørrede chiliflager
1 tsk spidskommen
500 g couscous
2,5 dl af hhv. hakket persille, dild og bladselleri

 
* Tilberedning
1. Varm olien op ved lav varme.
Tilsæt løg og hvidløg. Svits det under omrøring i 2 min.
Tilsæt 2,5 dl vand og kog det under låg ved lav varme i 15 min.
Tag det af varmen og rør couscous i.

 
2. Fordel couscous over bunden af en lærredsbeklædt dampkoger og dæk den til.
Damp den over småkogende vand i 30 min.
Tag låget af og rør urterne i.
Hæld 2,5 dl vand i, læg låg på og lad det stå i 10 min.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her