Logo

Gær - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gær - info

 
Gær kan købes som pressegær og tørgær. Frisk gær skal have en blød og smidig konsistens og en frisk gærlugt. Gær opbevares bedst i køleskab. Bliver gæren brunlig, kan den stadig bruges, men hæveevnen er mindre god.


Gær er en levende organisme, som straks begynder at formere sig, når der tilsættes væske. Den bedste temperatur for væsken er ca 37 °C.
Er væsken for varm - over 50 °C - ødelægges gærens hæveevne.
Store sukker- og saltmængder mindsker også gærens hæveevne, og gær bør derfor altid røres ud i væske.

 
Tørgær har en meget lang opbevaringstid, og kan derfor være praktisk at have i huset.
Følg brugsanvisningen på pakningen.


Gær - info 

 

Se mere om Hævemidler

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her