Logo

Ovnbagt torsk med sennep og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagt torsk med sennep og estragon

 
Vi har givet et par stykker frisk torskefilet en kappe af krydderurterasp, som både giver fisken smag og holder den saftig.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 10 min.

 
# Ingredienser til Ovnbagt torsk med sennep og estragon:
350 g torskefilet
salt og peber
1 tsk dijonsennep
smør til fadet

 
Brødkrummeblanding:
1-2 skiver lyst brød uden skorpe
1 spsk friskhakket estragon
½ tsk fintrevet citronskal
10 g smør
salt og peber
*

 
Sådan laver du Ovnbagt torsk med sennep og estragon:
Hak brødkrumme, estragon og citronskal sammen, og tilsæt smeltet smør, salt og peber.
Del torsken i 4 stykker, og læg dem evt. dobbelt, hvis de er tynde.
Læg dem i et ovnfast fad smurt med smør eller foret med bagepapir.
Krydr fisken med salt og peber, og pensl med sennep.
Pres brødkrummeblandingen fast på fisken, og bag den i ovnen ved 225 °C i ca. 10 min.
Server fx med ovnbagte rødbeder.

 
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se selv her 

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her