Logo

Kold sauce til skaldyr og fisk - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold sauce til skaldyr og fisk - bedst på Kogebog.dk 💘 

 
Saucen er velegnet til kogt fisk med årstidens grønsager og skaldyrscocktail.
Kan nydes af 4 personer.

 
# Ingredienser
3½ dl cremefraiche 18%
2 spsk finthakket grøn peberfrugt
1 spsk friskklippet purløg
3 spsk sød chilisauce
½ tsk paprika
1 tsk groft salt
friskkværnet peber.

 
* Tilberedning
Bland cremefraiche med peberfrugt og purløg.
Smag saucen til med chilisauce og krydderier.

 
Tips:
Saucen bliver bedst ved at hakke peberfrugten gennem en persillekværn.

 
Se alle de bedste opskrifter med Sauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her