Logo

Sildefad med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildefad med dild 

 
I dette fine sildefad bruger vi klassiske svenske ingredienser. Dild og porre giver den rette smagsbrydning. Det er husmandskost, når den er bedst.
Tid: 45 min, heraf 30 min i ovnen. 4 pers.

 
# Ingredienser
3-4 kryddersildefileter
8-10 kogte kartofler
1 dl hakket dild
1 dl finstrimlet porre
1 spsk smør eller margarine
3 æg
3 dl mælk
¼ tsk sort eller hvid peber

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl sildene og lad dem dryppe af.
Skær dem i brede snitter.

 
2. Skær kartoflerne i skiver, hak dilden og skær porren i fine strimler.

 
3. Læg kartofler, sild, dild og porre lagvis i et letsmurt ovnfast fad.
Slut af med et lag kartofler.

 
4. Pisk æg og mælk sammen med lidt peber og hæld det over ingredienserne i fadet.

 
5. Bag retten i en forvarmet 225 °C varm ovn i ca 30 min.

 
6. Server med brydebrød og en god grøn salat.


Tips: I stedet for sildene kan du bruge torskerogn.
Følg i øvrigt opskriften.

 

Se alle de bedste opskrifter med Fisk  eller med Sild

Se alle de bedste opskrifter med Brød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her