 
 
   
En mættende og lækker omelet med grillstegt ananas som kan spises som
morgenmad, og som en lille dejlig dessert med friskskåret ananas i tern.
3 Personer
 
# Ingredienser
300 g tomater
1 dl sherryeddike 
1 dl hvidvin 
1 spsk rørsukker 
1 vaniljestang 
100 g smør 
chilipulver 
1 sød ananas 
9 æg 
2 dl mælk 
1 bdt. spansk kørvel
 
* Tilberedning
Tomaterne skæres i små stykker og koges i 10 min med 
sherryeddike, hvidvin, rørsukker og vaniljestangen. 
Herefter presses den kogte masse gennem en sigte og 
varmes op i en gryde. 
Pisk smørret i og smag til med chilipulver. 
Skræl ananassen og skær den i skiver. 
Grill skiverne på en pande. 
Lav 3 omeletter. og anret med chili-vaniljesauce, 
ananas samt lidt spansk kørvel.
 
Husk at stege omeletterne i et par min med et låg på.
 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.