
 
Lad de smukke grønsager sætte farve og smag på din
hverdagsmad. Let og lækkert tilbehør. Her får du opskriften på lynstegte sprøde
grønsager.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15-20 min. Ikke fryse-egnet.
 
# Ingredienser til Sursøde grønsager:
1 dl bouillon 
2 spsk vineddike 
2 spsk farin 
1 spsk soja 
2 tsk majsstivelse 
1 tsk revet ingefær 
1 rødløg 
2 gulerødder 
250 g sukkerærter 
1 peberfrugt 
½ spsk olie 
*
 
Sådan laver du Sursøde grønsager:
Rør kold bouillon sammen med vineddike, farin, soja,
majsstivelse og ingefær. 
Rens grønsagerne og skær dem i tynde stykker. 
Svits dem hurtigt i en varm wok eller stegegryde med olie. 
Hæld sauce på og kog det igennem. 
Smag til; måske skal de have lidt mere sødt, surt, salt
eller stærkt 
Server som tilbehør eller som en selvstændig ret med kogte
ris.
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD