
 
Kirsebærbowlen
smager bedst med friske bær. En kirsebærbowle er festlig og passer godt
til enhver sommerfest. Stil champagne og vin til afkøling i god tid.
Til 6-8 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Trækketid: 1 time 
 
# Ingredienser
300 g friske
kirsebær 
sukker efter smag 
½ dl cognac 
1 fl. mousserende
hvidvin 
mineralvand 
isterninger 
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl
kirsebærrene, fjern stilkene og tag stenene ud. 
Læg bærrene i en
bowle eller en stor kande. 
Drys sukker over og hæld cognac ved. 
Tilsæt isterninger
og 1 fl kold hvidvin. 
Lad bowlen stå koldt
1 time. 
 
2. Ved serveringen
fyldes bowle eller kande op med mineralvand. 
 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER