Logo

Kirsebærbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærbowle

 
Kirsebærbowlen smager bedst med friske bær. En kirsebærbowle er festlig og passer godt til enhver sommerfest. Stil champagne og vin til afkøling i god tid.
Til 6-8 personer. Tilberedningstid: 20 min. Trækketid: 1 time

 
# Ingredienser
300 g friske kirsebær
sukker efter smag
½ dl cognac

1 fl. mousserende hvidvin
mineralvand

isterninger

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl kirsebærrene, fjern stilkene og tag stenene ud.
Læg bærrene i en bowle eller en stor kande.
Drys sukker over og hæld cognac ved.

Tilsæt isterninger og 1 fl kold hvidvin.
Lad bowlen stå koldt 1 time.

 
2. Ved serveringen fyldes bowle eller kande op med mineralvand.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her