 
 
  
Klassikeren Cæsar-salat har stået fadder til denne lille ret. Salaten kommer på toastbrød,
og der kommer grill kylling ovenpå. lækkert! 
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
 
# Ingredienser
75 g mayonnaise 
1 fed hvidløg 
2 tsk citronsaft 
salt og sort peber 
1
romaine-salathjerte 
50 g parmesan i
stykker 
2 skiver toastbrød 
½ grillkylling (eller
rester fra i går, fra grillbaren eller delikatessen) 
 
* Tilberedning
1. Mayonnaisen røres sammen med det pressede
hvidløgsfed, citronsaft, salt og peber. 
 
2. Salaten gøres i stand, skylles og slynges
tør. 
Parmesanen høvles i
spåner med kartoffelskrælleren. 
 
3. Toastbrødet ristes på brødristeren eller
under den forvarmede grill i ovnen. 
Salaten blandes med halvdelen af osten og halvdelen af citronmayonnaisen og
fordeles på brødet.
Kyllingekødet løsnes
fra benene og rives lidt i stykker. 
Det fordeles ovenpå.
Resten af
mayonnaisen dryppes ovenpå, og resten af osten drysses over. 
 
Energi pr. portion:
36 g protein, 53 g fedt, 14 g kulhydrater = 671 kcal (2812 kJ) 

HVIS DER BLIVER
NOGET TIL OVERS 
Rester af kød fra en kylling kan bruges i en pastasalat eller en suppe. 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.