Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
1
Økologisk sweet-juice
Vi har fokus på smagfulde juice- og smoothieopskrifter, som du finder her på siden.
Økologisk vitaminjuice
Vi lever i en tid, hvor der skrues ekstra op for ambitionerne om en sundere hverdag.
Øl - info
Øl er en læskende, alkoholisk drik, der fremstilles ved en bryggeproces, hvori der indgår malt, vand og gær. Der findes desuden en lang række andre ingredienser
Øl-is med karamelliserede valnødder
Det virker overraskende godt med lidt mørk øl i denne flødeis. Øllens bitterhed matcher de karamelliserede valnødder rigtig godt. En rigtig mandeis
Ølstegte svineskanke og chokolademousse
Det er tid til retter med svinekød, kål og krydderier i alle mulige varianter. Her er sprøde svineskanke stegt, til kødet er så mørt, at det falder fra benet
Ørred i sennepssauce
Her kommer vores opskrift på Ørred i sennepssauce. Den er også meget velegnet til torsk og laks.
Østers - info
Østers er sunde, delikate og ikke mindst til at få fat på. Faktisk har vi enorme mængder langs vestkysten som vi stort set ikke spiser.
Østers naturel
Friske østers serveret med ristet brød, smør og citron. Østers hører til gruppen af bløddyr med to skaldele, en flad og en dyb skal. ✅ Retten er et kæmpe hit
Østershat - info
Østershat er en slægt af Basidiesvampe, som lever af at omsætte ved. Flere af slægtens arter er velkendte spisesvampe. Her omtales arter
Østershatte med fløde
De velsmagende østershatte med flade kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et stykke flûte til - Du får succes med denne opskrift 💋
Østerssauce - info
Østerssauce beskriver et antal saucer fremstillet ved at koge østers. Det mest almindelige i moderne brug er en tyktflydende mørkebrun krydderi
Østrigsk lagkage - Doboschtorte
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
1
1
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Grill
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Små retter
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Drikke
Brød/boller
Kager
Børnemad
Sæson
Råvarer
Svampe
Nationalret
Lækkerier
Tips/info
Brugsanvisning
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Alkoholtester
Tema
Gl. dansk mad
Højtider og Fest
Picnic og friluft
Muligheder
Stegeso
Drinks
Is/sorbet
Fastfood
Frugt
Gryderet
Fondue
Grød
Dip/dressing
Ost/æg
Madtærter
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Diæt - Fedtfattig
Andre lande
Ryge/salte
Syltning/saft
Omelet
Vegetar
Wok
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ingolf Hald olsen
Hvor køber man 3 kantet carambera ?
Jan Ohlsen
Hold kæft det var godt, men jeg lavede lidt om på sauce/pasta kogt pasta røg ned i det der skulle lave sauce af men først efter...
lena
kan man lave dem klar så de kun skal bages når man tager dem ud af frysen de er mega lækker
Peer
Den døde fod er nu afprøvet med meget stor succes - og den smagte også godt. Tilberedningen gik som fod i hose (:-))
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?
Ja, de er gode for mig
Nej, de er for svære at holde
Der er ikke nogen der skal blande sig i, hvad jeg skal spise
Jeg kender dem ikke
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...