Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
- Aftensmad
Det kan være svært at finde inspiration til aftensmad. Hos kogebog.dk finder du lette og hurtige opskrifter til aftensmad fx opskrifter på steg og fisk og meget
- Babymadsleksikon
I Danmark har vi officielle kostråd til, hvad vi bør spise for at få dækket behovet for næringsstoffer. I daglig tale kaldes de "De 10 kostråd". Du kan læse mere
- Brugsanvisning
Her få du hjælp til at bruge Kogebog.dk og få de bedste madopskrifter
- Brunch og Morgenmad
Du vil her kunne finde et væld af opskrifter til brunch og morgenmad. Vores opskrifter en nemme at gå til og med billeder. Find alt fra pandekager til syltetøj
- Dessert
Hos Kogebog.dk kan du finde inspiration til din dessert. Hos os finder du opskrifter på alt fra desserter med chokolade til desserter med frugt
- Forret
Hos Kogebog.dk kan du finde god inspiration til din næste forret. Du kan finde alt fra 90’er klassikeren rejecocktail til mere moderne forretter.
- Frokost
Her på siden kan du få inspiration eller gode ideer til madpakken eller den helt store frokost. Du kan finde alt fra sandwich til salater og smørrebrød
- Kager
Hos Kogebog.dk kan du finde alt hvad hjertet kan begære af kage. Så hvis du er til hjemmebagt kage fx denne skønne chokoladekage, så kig nærmere
- Suppe
Suppe kan være varmende en kold vinterdag. Men supper kan også spise kold som fx gazpacho. Hos kogebog.dk finder du alt fra grønsagssuppe til bouillabaisse
- Tilbehør
Hos kogebog.dk kan du blive inspireret til tilbehør til din aftensmad. Du kan finde salater, sauce, dressinger og meget mere. Tilbehør til hverdag og fest
- Tips og tricks
Her vil du kunne finde tips og tricks til din madlavning. Du kan lære at koge pasta, holdbarheden af brød og mange flere tips til madlavningen
24 retter der ville være Danmarks nationalret
Fødevareministeriet udvalgte 20. november 2014, 24 retter, som ville blive Danmarks officielle nationalret. Vinderen i 2014 blev Stegt flæsk med persillesauce
3 hits med kartofler
Kartofler kan tilberedes i et utal af variationer. Her får du opskrifterne på bløde kartofler med sprødt drys, sprøde kartofler med krydderurter og bløde kartofler
5 tips til at elske stegt lever
Det er sundt, fedtfattigt og billigt, men alligevel er vi danskere ikke meget for at sætte indmad som hjerter, nyrer og lever på middagsbordet
Aborre
Opskrift på fileteret aborre. Aborre er en ferskvandsfisk med velsmagende kød, men mange ben. Rensning og filetering beskrives grundigt, samt tips til rundrensning hvis fisken skal fyldes. Gem hoved og ben til fiskesauce. Kan fryses.
Aborre - info
Kødet på aborren har en god og fast struktur og kan tilberedes med eller uden skind. Se info og opskrifter her
Abrikos - info
Abrikos er en stor gulorange stenfrugt, der er rund eller oval. Frugtkødet er gult og har en fin ferskenagtig smag.
Abrikos-gulerodsmarmelade
Denne lækre abrikos-gulerodsmarmelade er ganske nem at lave med få ingredienser. Lav abrikos-gulerodsmarmeladen, så den kan nydes til morgenbrødet
Agurk - info
Agurken er den spiselige frugt fra planten Cucumis Sativus. Den består hovedsageligt af vand, og energiindholdet er derfor meget lavt
Agurk, drue - drueagurk - info
Drueagurk kaldes også sylteagurk. Det er en lille, grøn og umoden agurk (3-8 cm lang), som er fast og knudret. Se info og opskrifter her
Agurke-Mynte Sauce
Der hører en skøn mynte og agurkedip til det indiske køkken. Den er ret langt fra myntetyggegummi, men har en frisk og delikat smag af agurk og mynte
Agurker farserede og med oliven
Flæskefars behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan du kan pifte det op – En let og god hverdagsret med pift
Agurker med ostefyld
Agurk behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan du kan pifte den op – En let og god hverdagsret med ostefyld
alkoholfri gløgg
"Denne opskrift viser dig forskellige måder at lave gløgg på, herunder traditionel rød gløgg, hvid gløgg og alkoholfri gløgg. Lad dig inspirere til at eksperimentere med dine egne varianter."
Amerikanske pandekager med bær
Lækre, luftige, amerikanske pandekager med årstidens bær, fx blåbær. Kan laves på en pande over komfuret eller over bålet. De er goe
Ananas - info
Ananas kan spises frisk, indgå i desserter, salater, kødretter, asiatiske retter eller henkoges. Se info og opskrifter HER
Ananas- og kokosis med chokolade
En cremet is af ananas og kokos, som smager skønt og en smule eksotisk efter et godt grillmåltid. En dejlig let opskrift på "Ispop" - prøv selv
Ananaskirsebær - info
Ananaskirsebær kan spises som de er, eller bruges til frugtsalat, marmelade, frugttærte og som cocktailbær i drinks
Ananasringe i beignet
Alle de søde sager, som er medtaget i denne opskrift, er nemme og hurtige at tilberede. Så afslut dit festmåltid på en festlig måde.
Anchovie-paté, agurkesuppe og grønsagsret
Ledreborgs gamle køkken er sidst blevet brugt i 1950'erne af lensgreve Knud Holstein-Ledreborg. Nu anvendes det et par gange om året til madweekender
And med agurkesalat og kål
Fremfor alt er and med spidskål en sund, velsmagende og anderledes måde at servere det "andet" på - her opskriften med agurkesalat - vildt godt...
Andebryst med sprødt tilbehør
Stegt andebryst er utroligt lækkert. Denne opskrift er en mere moderne udgave af den klassiske and med tilbehør, og den fungerer rigtigt godt.
Andegryde
Med chili, soja, hvidløg og jordnødder bliver andebryst hurtigt en raffineret asiatisk ret, der giver dig en lækker gryderet, der er nem at have med at gøre
Andelever med æbler på surdejsbrød
Her finder du opskriften på lækre bløde smørstegte andelever med søde æblestykker og ristede pinjekerner. Andelever fås som frostvare
Andelår med krydret rødkål og chokolademousse med frugt
I denne weekendmenu får du lækre andelår og en cremet chokoladedessert. Nyd hver en mundfuld – det bliver en spisefest.
Andepaté og krydret appelsinkylling med mandler
December står for døren, og vi varmer op med opskrifter på vildandepate og kylling stegt med appelsin og krydderier.
Andesteg
Her får du opskriften på den perfekt tilberedte andesteg. Server and til jul eller Mortens aften med sauce, kartofler og tilbehør. Prøv andestegen allerede i dag
Annoncører
Vi giver kontakt til over 4000 kundeemner hver dag, det er over 120.000 mdl. og 1.440.000 årligt - så Kogebog.dk er fremtidens reklameplatform – også for dig.
Appelsin - info
Anvendes bl.a. i desserter og salater, eller presses til saft. Mange forædlede sorter har ingen eller kun få kerner
Appelsin og mynte-ispinde med vingummi
Forfriskende is i sommervarmen, som bringer lykke hos børn og barnlige sjæle. Presser du selv appelsinsaften, så tilsæt gerne lidt revet appelsinskal
Appelsin, blodappelsin - info
Blodappelsin er blot en appelsin med en lidt speciel farve og en lidt anderledes smag, men anvendes på samme måde
Appelsin-avocado-salsa
Blodappelsiner med det smukke, røde frugtkød kan bruges i salater med fx fennikel, frisk spinat, bagte rodfrugter eller som her i en salsa med avocado.
Appelsindessert raffineret
Desserter - kolde eller varme - er noget, der glæder enhver lækkermund. Denne opskrift, er nem og hurtig at tilberede. Så der er ingen undskyldning for ikke at afslutte måltidet på en festlig måde.
Appelsindressing
Appelsin vinaigrette er virkelig lækker og det kan godt betale sig at lave en større portion, så du altid har frisk appelsindressing til din salat
Appelsinmarmelade
Appelsinmarmelade er marmelade, som er let at lave med ganske få ingredienser. Prøv denne appelsinmarmelade og få lækkert marmelade til morgenbrødet
Appelsinmåne
En dejlig saftig, sød og syrlig kage bagt med både skal og saft af økologiske appelsiner. Kagen med appelsinsirup og med appelsinglasur
April måneds sæson
April er en forårsmåned og det er sæson for følgende danske råvarer:
Arme Riddere
Arme riddere på engelsk kaldet french toast. Der er lette at lave og perfekt til morgenmad eller snack. Tilberedningstiden for arme riddere er kun ca 15 min
Arme riddere med kanelsukker
En god anvendelse af daggammelt hvedebrød i engelsktalende lande kaldet "french toast". Lidt kold æblemos er også godt tilbehør
Artiskok - info
Artiskokken er en plante, hvor den lukkede blomsterstand høstes lige før blomstring. Det er de nederste dele af bladene og bunden, der spises
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
...
1
2
3
4
5
6
7
...
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Skov
Som skrevet står: 2 spsk (vin)eddike eller hvidvin
Preben Pedersen
hvor meget eddike skal der tilsættes i opskriften til sild i gele
Jacob Munk Kruse
er mest fan af marmorgryde
Bjarne
Nogen der kan hjælpe med opskrift på rigtige Dönerbrød eller evt. et sted de kan købes, som dem på billedet?
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Ja, meget
Ja, lidt
Nej
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...