Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Syltning/saft
1
Champignon, sursyltede
Opskrift på champignon sursyltede med lækker lage. Nem og billig at lave. Perfekt tilbehør til kødretter og salater. Opbevares i køleskabet i op til 3 uger.
Chili- og pebermarmelade
Det lyder måske vildt, men det smager forrygende godt! Og med syltesukker er det pebernemt
Chilipeber, hel, syltet
En let og velsmagende opskrift på syltede chilipebre. Chilierne skoldes og lægges i et sylteglas. Eddike, salt og sukker koges op og hældes over chilierne. Perfekt til sammenkogte retter.
Chutney
Chutney og relish
Disse to krydrede tilbehør har vi fra det indiske køkken. Oprindeligt spistes de kun til karryretter, men i dag serveres de også til kød, fjerkræ og pateer
Chutney og syltet tilbehør
9 forslag og opskrifter på syltede grønsager - det er super nemt og så velsmagende. Vi danskere har en rig tradition for at spise syltede grønsager til maden
Chutney, blomme-chutney
Blommechutney opskrift med sveskeblommer, rosiner og eddike. Simrer i gryde i 40 min, tilsæt farin, ingefær og cayennepeber og lad tykne. Opbevares i lufttætte glas. Passer godt til kød og fisk. Holdbarhed ca. 1 år. Byd på tilbehør til din middagsret.
Chutney, hyldebær-chutney
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Chutney, indisk chutney
Opskrift på indisk chutney med courgette, tomater, æbler og krydderier. Let at lave og god til kød- og fiskeretter. Holdbarhed ca. 1 år. Kan tilberedes i mikroovn.
Chutney, mango-chutney
Opskrift på mango-chutney med æbler, løg, rosiner og krydderier. En lækker og aromatisk tilbehør, der kan tilberedes i mikroovn. Perfekt til ostebordet eller som tilbehør til indisk mad. Holdbarhed ca. 1 år.
Chutney, tomat-chutney
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Citroneddike
Citronmelisse-eddike
Citron-pickles
Opskrift på stærk Citron-pickles. En krydret og syrlig syltet citronblanding, perfekt til kødretter. Nem at lave, men kræver en uges trække tid. Olie, sennepsfrø, citron og chilipeber giver en pikant smag. Holdbar 1 måned.
Citrontimian snaps
Citrus-bananmarmelade
Citrusmarmelade, grov
Opskrift på citrusmarmelade. Skær frugter i skiver, kog med sukker og vand. Tilsæt geleringsmiddel og hæld på rene sylteglas. Holdbarhed: 6 måneder.
Cognackvæder fra Pfalz - prøv Kogebog.dk først 💘
Her får du en opskrift på en nem syltet kvæde med god smag cognac. Smager fantastisk og kan spises på brød og boller med ost eller til pandekager.
Courgetter, syltede
Opskrift på syltede courgetter. Courgetter skæres i skiver og lægges i saltlage i 1 døgn. Herefter lægges de i sylteglas og overhældes med varm eddikelage. Skal trække mindst 2 døgn før de spises. Holdbarhed: 3-4 måneder.
1
1
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Bente
Ang hjertebrød. Opskriften er til to brød, men til den lange hævetid, er man jo nødt til at købe to forme. Hvor skal man ellers...
Bettina
Hvorfor skal kernerne med?
Kim Kristensen
Husblas kan sagtens koge, det er der ingen problemer med.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Arbejder
Holder fridag
Går i kirke
Går i skole
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...