Logo

Pasta med kylling og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med kylling og champignon

 

Dagens pastaret har masser af fyld, en skøn cremet sauce og så er den hurtigt sat på bordet.

Skøn og lækker opskrift - Prøv den her!

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Pasta med kylling og champignon:

275 g kyllingebryst (i strimler)

250 g markchampignon (i skiver)

smør/olie

1 lille løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

salt og peber

1 spsk hvedemel

1 dl hønsebouillon

1 spsk hvidvinseddike

½ dl piskefløde

muskatnød

 

Pasta:

200 g spaghetti (eller anden pastatype)

250 g grønne ærter

50 g parmesanost (revet)

*

 

Sådan laver du Pasta med kylling og champignon:

Brun svampene på en varm pande med smør eller olie og tilsæt løg og hvidløg.

Steg et par min. og tilsæt kødet.

Steg under omrøring 5 min. og krydr med salt og peber.

Drys melet over og vend rundt til det er opsuget.

Tilsæt bouillon og vineddike og kog det igennem.

Tilsæt fløde, kog det igennem og smag til med revet muskat, salt og peber.

 

Kog pastaen efter pakkens anvisning og tilsæt ærterne det sidste min.

Hæld pasta og ærter på et dørslag og så tilbage i den varme gryde.

Vend sauce og parmesan i pastaen og server straks.

 

TIPS: Hæld evt. retten i et smurt ovnfast fad, drys med revet ost og gratinér under grillen. Ærtene kan erstattes med broccolibuketter eller snittede grønne bønner, som så skal koge med pastaen i 3-5 minutter.


Her finder du flere opskrifter på dejlig pasta. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.  

.

 

Pasta med kylling og champignon


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med forårsgrønsagerHverdagsmad behøver ikke tage lang tid at tilberede. Her er et bundt nye gulerødder kogt i...
• Pastasalat a la NicoiseEn dejlig fyldig pastasalat med tunfisk. Server som hovedret til 2 personer. Er du alene...
• Pragtfulde pastaretterGod pasta kan laves i en fart og passer fint ind i en travl hverdag - her får du 4 lette...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os