Logo

Råstegte kartofler med chorizopølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Råstegte kartofler med chorizopølse


Chilikrydret pølse, som fx chorizo, er dejlig at bruge i varme retter. Her er en enkel og god hverdagsret med frisk chorizopølse. Den kan også spises kold, fx til frokost næste dag.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Råstegte kartofler med chorizopølse:
500 g kogefaste kartofler (i terninger)
1 spsk olie
2 rødløg (skiver)
100-200 g frisk chorizopølse (i tykke skiver)
salt
Tilbehør: hakket persille brød
*
 
Sådan laver du Råstegte kartofler med chorizopølse:
Steg kartoffelterningerne på en pande med olie ved middelvarme under omrøring i ca. 10 min.
Tilsæt løg og steg videre i 5 min.
Tilsæt derefter pølseskiver og steg i 5-10 min., til kartoflerne er møre, og alt er gennemvarmt.
Smag til med salt og drys med persille.
Server med godt brød
 
Se gode brød og boller her
Råstegte kartofler med chorizopølse


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her