Logo

Fyldte gratinerede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldte gratinerede æbler

 

Har du liiige lyst til en dessert i aften, så har du sikkert råvarerne hjemme til denne lille nemme æbledessert.

Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Fyldte gratinerede æbler:

2 æbler

2 spsk marmelade eller syltetøj

5 g smør

1 æggehvide

3 spsk sukker

2 spsk hasselnøddeflager

1 spsk flormelis

*

 

Sådan laver du Fyldte gratinerede æbler:

Tænd ovnen på 225 °C.

Skræl æblerne, halvår dem og fjern kernehusene.

Læg dem i et smurt, ovnfast fad og fyld hullerne med marmelade eller syltetøj.

Sæt fadet i ovnen i 10 min.

Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i.

Fordel marengsmassen over æblerne og drys med hasselnøddeflager.

Sigt flormelis over og sæt fadet i ovnen, til overfladen er gylden (3-5 min.)

Server æblerne varme eller lune.

 

Fyldte gratinerede æbler

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med kanelÆblekage er en klassiker, der kan spises hele året rundt. Her får du opskriften på en nem...
• Æblekage med solsikkekernerEn æblekage er ikke bare en æblekage, de fås i utallige varianter. Her får du de bedste...
• Æble-mazarintærte med blommerBlommer giver både farve og en frisk syrlig hed til denne smukke tærte, bagt med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os