Logo

Fyldte kalvekødsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte kalvekødsruller

 
Farseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes - Du får succes med denne opskrift 🎵 syng med og prøv at rulle 
2 personer. 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 35 min.

 
# Ingredienser
* Tilberedning
3 tynde kalveschnitzler (a ca 100 g)
salt og peber
1 bundt persille
100 g svinefars (gerne af den fede slags)
2 spsk kvark med friske krydderurter
1 spsk mælk
1 æggeblomme
1 løg
2 spsk olie
2 dl kalvefond
8 spsk piskefløde
½ spsk saucejævning til lys sauce

 
1. Kalveschnitzlerne halveres på tværs.
Kødstykkerne kommes et efter et i en frysepose, hvor de bankes flade med en tung pande eller gryde.
Kødet saltes og pebres.
Persillen nippes af stilkene og hakkes fint.
2/3 af persillen æltes sammen med hakkekødet, æggeblommen og kvark med friske krydderurter, der forinden røres blødt med mælken.

 
2. Farsmassen fordeles på schnitzlerne, siderne klappes op over fyldet, kødstykkerne rulles fast sammen og fæstnes med tandstikkere.
Løgene hakkes fint.
Kødrullerne brunes kraftigt i varm olie på en pande.
De tages op, og løgene svitses let i stegeskyen.

 
3. Hæld kalvefond og fløde på panden, bring det i kog, læg kødrullerne i, og lad dem simre under låg ved mellemvarme i 10 minutter.
Efter halvdelen af tiden vendes rullerne.
Saucen jævnes med saucejævningen og smages til med salt og peber.
Resten af persillen røres i saucen.

 
Energi pr. portion: 49 g protein, 42 g fedt, 6 g kulhydrater = 594 kcal (2486 kJ)

 
Fyldte kalvekødsruller 
GODT RULLET
Gå frem på følgende måde, så går intet af det lækre fyld tabt: Schnitzlerne smøres med fyldet, derefter bøjes siderne lidt ind. Derefter rulles kødet sammen og fæstnes med tandstikkere.

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her