Logo

Bacon restegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bacon restegryde

 
Kødrester af alle slags, kan blive til den dejligste resteret sammen med bacon, bønner i tomat og yoghurt i denne dejlige italienske restegryde fra 50erne.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
100 g bacon i skiver
2 løg
2 fed hvidløg
en rest okse- eller anden steg
1 ds (400 g) bønner i tomat
2 dl bouillon af terning

1-2 tsk maizenamel
2½ dl yoghurt naturel
citronpeber

 
* Tilberedning
1. Klip baconskiverne i små strimler ned i en stor gryde.
Svits dem, til de er sprøde.

 
2. Pil løgene, hak dem og svits dem i baconfedtet.
Pres hvidløgsfeddene over.

 
3. Skær kødet i lange strimler, der brunes med i gryden.

 
4. Tilsæt bønner med væde samt bouillon.
Bring det i kog. Lad det simre i 10 min.

 
5. Rør maizenamelet ud med yoghurten.
Rør det i retten, og lad det simre et par minutter.
Smag til med citronpeber.

 
6. Til denne ret mager det godt med pommes frites, grønne bønner eller lun flute.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her