Logo

Pølsegryde med hvidkål - dejlig opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsegryde med hvidkål - dejlig opskrift

 
De fleste pølser egner sig fint som kødfyld i gryderetter, men prøv selv at eksperimentere med spændende pølser.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Fryseegnet

 
# Ingredienser
400 g knækpølser, røget kødpølse eller røget medisterpølse
1 lille hvidkålshoved

1 gulerod
25 g smør/margarine
4 dl bouillon (af terning)
salt og 12 hele peberkorn
2 laurbærblade

1 kvist estragon eller ½ tsk tørret
1 kvist timian

2-3 tsk fransk lys sennep
1 bdt persille

 
* Fremgangsmåde
1. Snit hvidkålen fint og svits den i smør i en gryde.
Tilsæt hele peberkorn og krydderurterne bundet sammen med laurbærbladene.
Hæld bouillon over.

 
2. Lad retten snurre i et kvarter under låg.
Skær guleroden i små tern og læg ved.
Skær pølserne i skiver, der lægges i gryden.
Smag til med sennep og lad det atter snurre i 10 min.

 
3. Drys med hakket persille.
Server rugbrød til og sennep.

 
Tips: Pølser er mange ting, og vi har alle vores favoritter. Desværre er mange almindelige pølser uden særpræg og det kan ofte være svært at få en god smag frem i en gryderet. Prøv at købe spanske, italienske eller polske pølser. De er som regel kraftigere krydret end danske, og giver en interessant smag i gryderetten. Men pas på med saltet. Disse udenlandske pølser er tit meget salte, så der skal ikke så meget krydderi i retten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her