Logo

Varm rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm rissalat 

 
Nøddeagtige, brune ris passer godt sammen med jordnødder og en sursød blanding af frugt og grønsager i denne syrlige kombination.
4 portioner. SvĂŚrhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 30 min.

 
# Ingredienser
300 g brune ris
1 bundt forürsløg
1 rød peberfrugt
125 g radiser
425 g ananasstykker pĂĽ dĂĽse i egen saft, afdryppede
125 g bønnespirer
90 g tørristede jordnødder

 
DRESSING
2 spsk jordnøddesmør
1 spsk jordnøddeolie
2 spsk lys sojasauce
2 spsk hvidvinseddike
2 tsk klar honning
1 tsk chilipulver
½ tsk hvidløgssalt
peber

 
* Tilberedning
1. HĂŚld risene i en gryde og dĂŚk dem med vand.
Bring det i kog, lÌg lüg pü og lad dem simre i 30 min, til de er møre.

 
2. Imens hakkes forürsløg med en skarp kniv.
Peberfrugten udkernes og hakkes, og radiserne skĂŚres i tynde skiver.

 
3. Dressing: Pisk jord nøddesmør, jord nøddeolie, sojasauce, eddike, honning, chilipulver, hvidløgssalt og peber sammen i en lille skül.

 
4. Risene afdryppes og hĂŚldes i en varmebestandig skĂĽl.

 
5. Varm dressingen i en lille gryde i 1 minut, vend den i risene og bland godt.

 
6. Rør hurtigt ananasstykker, forürsløg, peberfrugt, bønnespirer og jordnødder i risene.

 
7. HĂŚld den varme rissalat op pĂĽ et varmt serveringsfad.

 
8. Arranger radiseskiverne rundt om salaten og server straks.

 
NĂŚringsindhold:
Kalorier 464. Sukker 17 g. Proteiner 15 g. Fedt 24 g. Kulhydrater 52 g. MĂŚttede fedtsyrer 4 g.


Varm rissalat 
Varm rissalat

Varm rissalat



 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Salater

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her