Logo

Hvedespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Hvedespirer


Spirer er en uundværlig kilde til mange vitale elementer og vitaminer. Blandt andet giver de kroppen enzymer, mineralsalte, provitamin A og vitaminer B, D, E og K. Hvedespirer er meget populære og samtidig yderst værdifulde. De indeholder vitaminerne A, C og PP, magnesium, zink, jern og calciumsalte. Ikke kun er hvede Spirer sunde, de smager også lækre.
Husk - spirer er sunde!

Hjemmeproduktion af spirerne: Skyl forsigtigt frøene under rindende vand og hæld dem i en krukke sådan at de dækker bunden af krukken, og fyld den derefter med kogt, koldt vand. Fjern vandet, skyl frøene igen, dæk krukken med et gazebind, bind det med et gummibånd og stil det i en varm og lys position; Sørg for, at krukken ikke er direkte udsat for solstråler. Skyl frøene og fjern vandet mindst to gange om dagen. Spirerne er klar til at spise om 3 til 4 dage.

 
Hvedespirer - se Hvede
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her