
 
Overrask din kæreste med et anderledes morgenmåltid - så bliver det en god dag. 
Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser til Morgenboller med æg og bacon:
2 morgenboller 
75 g bacon (skiver) 
1-2 forårsløg 
2-3 æg 
2-3 spsk mælk 
2 spsk revet ost 
salt og peber 
5 g smør 
*
 
Sådan laver du Morgenboller med æg og bacon
Skær et låg af hver bolle og udhul underdelene lidt. 
Lun dem i ovnen eller på en brødrister. 
 
Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på et stykke
køkkenrulle. 
Skær dem i mindre stykker. 
Rens forårsløgene og snit dem fint. 
 
Pisk æg sammen med mælk, revet ost, salt og peber. 
Bag æggemassen til røræg på en lille slip let-pande med
smør. 
Fordel røræggen i bollerne, drys med bacon og forårsløg og
læg overdelene på. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD