Logo

Morgenhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Morgenhorn

 
Det er altid lidt af et problem at sætte nybagt brød på bordet i løbet af kort tid, men det kan lade sig gøre. Her er en god og hurtig opskrift
ca. 8-12 stk. Tilberedningstid: Ca. 20 min.

 
# Ingredienser
2 pk bagefærdige croissanter fra køledisken
Fyld:
1 dl tyk æblemos eller 1 dl godt afdryppet ananasmos (fra ds)
1 æg

groft sukker eller finthakkede nødder

 
* Tilberedning
1. Tænd for ovnen (se brugsanvisningen på pakken).

 
2. Tag dejen ud af pakningen.
Tryk den sammen og rul den ud til en cirkel, der deles i 8-12 trekanter med en kniv eller en kagespore.

 
3. Læg en klat fyld på hver trekant og rul dem op til horn, der pensles med æg og drysses med sukker eller nødder.

 
4. Bag dem i ovnen efter anvisningen på pakken.
Lad dem køle lidt på en bagerist.   

 
Tips: Det er altid lidt af et problem at sætte nybagt brød på bordet i løbet af kort tid, men det kan lade sig gøre. Den allerbedste løsning er at lave en bagedag en gang imellem, hvor man bager en større portion til fryseren.
Den hurtigste form for frisk bagværk er at bruge den bageklare dej, som fås i pakninger i supermarkedets køledisk.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her