
 
Prøv
at erstatte rugbrødet med en sprød kartoffelkage til sildene. En skøn
frokostanretning, der også kan serveres som natmad.
Arbejdstid:
35 min. Stegetid: ca. 20 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen. 
 
# Ingredienser til :
Kartoffelrösti:
350
g kartofler (groftrevne) 
salt
og friskkværnet peber 
2
spsk olie 
 
Tilbehør:
125
g gammeldags modnede sild 
4
spsk cremefraiche 
2
små tomater (både) 
4
grønne salatblade 
½
løg (tynde skiver) 
*
 
Sådan laver du Kartoffelrösti med sild:
Dup
de revne kartofler tørre med et rent viskestykke og krydr dem med salt og
peber. 
Varm
en slip let-pande med 1 spsk olie på. 
Form
2-4 flade pandekager og steg dem gyldne på undersiden ved jævn varme i ca. 10 min.
Hæld
det sidste olie på panden, vend kartoffelkagerne og steg dem færdige ca. 10 min.
Skær
sildene i mindre stykker og anret dem på kartoffelkagerne med cremefraiche,
tomat, salat og løg. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD