Logo

Æblesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblesild

 

Æblesild er en dejlig frisk og mild sildeanretning, hvor marinerede sild er vendt i en creme med æbler og løg. En skøn servering til en vellykket frokost...

Til 4-5 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 

# Ingredienser

3-4 spegesildefileter

 
Lage:
2 dl eddike
1 dl vand

50 g sukker (¾ dl)
4-5 hele peberkorn
2 laurbærblade

 
1 dl yoghurt naturel
4 spsk mayonnaise
2 spsk citronsaft

2 syrlige æbler
2 løg

 
* Tilberedning
1. Læg fileterne i eddikelage 1 døgn.
Skær dem derefter i portionsstykker.

 
2. Rør yoghurt, mayonnaise og citronsaft sammen.
Bland det med sildestykkerne sammen med æblebåde og grofthakkede løg.

 
Se alle opskrifter med sild HER 
Æblesild 

INFO: Sild eller atlantisk sild er en fisk i sildefamilien. Det er en overfladefisk, der lever i store stimer, hvor der kan være op til en million individer. Silden findes på begge sider af det nordlige Atlanterhav. Ud for Nordamerika findes silden fra Cape Cod til Labradorkysten, Sydgrønland og Island



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her