Her er portugisisk gastronomi med dansk inspiration, en sund og nem salat med alt det, du har lyst til at tilføje. Perfekt til frokost, picnic eller salatbord.
Portugisisk salat er
dejlig både som frokostret og som middagsret på en varm dag.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
25 min.
# Ingredienser
1 dåse sardiner i
olie
1 dåse ansjosfileter
3-4 kogte kartofler
3 hårdkogte æg
6-8 skiver syltede
rødbeder
3 små syltede agurker
6-8 spsk olie
2 spsk vineddike
salt og peber
salat, friske
spinatblade eller brøndkarse
* Fremgangsmåde
1. Hæld væden fra
sardiner og ansjoser.
Skær kartofler,
rødbeder og agurker i små terninger og æggene i både.
2. Anret sardiner,
ansjoser, kartofler, æg, rødbeder og agurker portionsvis.
Garner med
salatblade, friske spinatblade eller brøndkarse.
3. Rør en marinade
af olie og eddike og smag til med salt og peber og hæld marinaden over salaten.
Server groft brød til.
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------