Logo

Salat med æg og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med æg og rugbrød


Lækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede rugbrødsstænger til, så du er sikker på at blive mæt.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 7 min. 4 personer

 

# Ingredienser til Salat med æg og rugbrød:

4 store friske æg

1 bakke små grønne salater med babyspinat

150 g mayonnaise

2 håndfulde frisk basilikum

salt og friskkværnet peber

Tilbehør: ristede rugbrødsstænger

*

 

Sådan laver du Salat med æg og rugbrød:

Kog æggene smilende i (7-8 min.) og pil dem.

Skyl og slyng salaten og anret den på 4 tallerkener.

Skær æggene i halve og læg dem på salaten.

Rør mayonnaisen med friskhakket basilikum og smag til med salt og peber.

Dryp den over salaterne.

Server med ristet rugbrød skåret i stænger.

 

Salat med æg og rugbrød

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her