 
 
   
Forret Suppe. Arbejdstid: 20 minutter. Kogetid: 30 minutter. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 
   
# Ingredienser til Broccolisuppe:
500 g frisk broccoli 
1-2 fed hvidløg 
6-7 dl grønsagsbouillon 
1 dl hvidvin 
1,5 dl fløde
salt, peber og paprika 
 
* Sådan laves Broccolisuppe:
1. Fjern bladene fra broccolien, skyl den i koldt vand og skær
stilkene af så tæt på toppen som muligt.
 
2. Bring grønsagsbouillonen i kog, tilsæt stilkene fra broccolien
og det pillede hvidløg og kog det ca. 20 minutter, til det er helt mørt.
 
3. Blend de kogte stilke og hvidløget i lidt af bouillonen
til en ensartet masse, eller purer dem gennem en sigte. 
 
4. Kom pureen tilbage i gryden til bouillonen, tilsæt
hvidvin og krydderier. 
Lad suppen koge et par minutter uden låg, så alkoholen fra
vinen fordamper og smagen koncentreres. 
 
5. Del broccolitoppene og kom dem i gryden. 
Lad dem koge med et par minutter. 
Tilsæt fløden, varm suppen igennem, smag den endeligt til og
server straks. 
Server flutes til. 
 
Tips: Retten kan også tilberedes med dybfrossen broccoli.
Den kommes frossen i bouillonen, koges mør og blendes.
Kan fryses; holdbarhed: ca. 3 måneder. 
 
Se flere
opskrifter med Broccoli
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------