Logo

Farseret and med kirsebær og trøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farseret and med kirsebær og trøfler

 

Anret skiver af farseret and med hakket sky, kirsebær eller små saltagurker. Pynt med lidt frisk kørvel.

Til 8 personer.

 
# Ingredienser
1 lille landand a 3 kg
1 andelever
200 g hakket flæskekød
1 æg
1-2 dl piskefløde
1 glas kirsebær uden sten
lidt sorte trøfler

 
MARINADE:
1 dl cognac
2 dl portvin
2 knuste nelliker
2 tsk. herbes de Provence

 
SKY:
1 hakket andeskrog
1 spsk frisk timian
salt og peber
saften fra kirsebærrene
1 æggehvide
13 blade husblas (ja det er mange)

 
DESUDEN:
30 x 30 cm svinenet

* Tilberedning

Farseret and med kirsebær og trøfler 
1. Skær lårene fra anden.
Skær bryster og skindet samlet fra skroget.
Stil til side.
Skær kødet fra skrog og lår og skær det fri for sener.
Mariner det med leveren 12 timer i marinaden.

Farseret and med kirsebær og trøfler 
2. Hak andeskroget fint og brun det godt i ovnen.
Kom det i en gryde med kirsebærsaft, timian, salt og peber.
Dæk med vand og lad det simre 3 timer.
Skum undervejs og si fonden. Kog ind til ¾ liter.

Farseret and med kirsebær og trøfler 
3. Pisk æggehviden let og rør den i den lune fond.
Tilsæt udblødt afdryppet husblas, kog op og hæld den igennem et fint klæde.
Smag til med cognac, portvin og herbes de Provence. Afkøl helt.

Farseret and med kirsebær og trøfler 
4. Blend det marinerede andekød, lever og
flæskekød fint sammen i en foodprocessor.
Tilsæt æg, piskefløde og lagen fra kødet og blend det til en fin fars.

Farseret and med kirsebær og trøfler 
5. Bred svinenettet ud og placer skind og
bryster med fedtsiden nedad.
Fordel farsen over og drys med kirsebær og
hakkede trøfler.

Farseret and med kirsebær og trøfler 
6 Dæk med det andet andebryst med fedtsiden opad og
luk svinenettet stramt omkring.
Steg rullen i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 1 time og 10 min.
Afkøl rullen helt, inden den skæres i tynde skiver.

 
VIN FORSLAG:
Beaune 1'er Cru, Les Aigrots, Côte de Beaune, Domaine Parigot Pere & Fils.

 
Se andre gode opskrifter med And

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her