Logo

Kammuslinger med asparges og karl johansvampe - De bedste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslinger med asparges og karl johansvampe - De bedste 

 
Her får du kammuslinger i 5 spændende udgaver. Med asparges og svampe, med porrer, med urtesmør og sesampanerede og selvfølgelig som Provençal.
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 27 min. 4 personer.

 
# Ingredienser
12 store kammuslinger
2½ dl mælk
400 g karljohansvampe
2 spsk olie
400 g grønne, trimmede aspargesstykker (helst hoveder)
50 g smør
1 fed hvidløg
et par stilke kørvel
salt og peber

 
* Tilberedning
Køb frosne kammuslinger, eller frys dem let dagen før.
Så er de nemmere at skære ud.
Skær hver kammusling igennem til 2 "skiver'; og læg
dem i et lavt, ovnfast fad.
Dryp med mælk, og dæk dem helt med vand.
Lad dem tø op 2 timer ved stuetemperatur.
Dryp af og tør dem omhyggeligt.

 
Skyl kørvelen. Tør den grundigt, og hak den groft. Stil til side.
Rens svampene grundigt, og skær dem i mindre stykker.
Svits svampene på en pande med olien, ca. 15 min.
Damp de rensede asparges 3 min i saltet, kogende vand.
Skyl dem hurtigt i koldt vand, og dryp dem af.
Kom dem på panden til aspargeserne.
Giv dets min. for moderat varme.
Tag svampe og asparges op, og hold det varmt.

 
Kom kammuslingerne på panden.
Svits dem hurtigt i smørret ved god varme, 1 min på hver side.
Krydr med salt og peber, og drys presset hvidløg over dem.
Server kammuslingerne ledsaget af svampe og asparges.
Pynt med hakket kørvel.

 
Sesampanerede kammuslinger
Bland 2 spsk rasp og 100 g sesamfrø med salt og peber.
Panér kammuslingerne i denne blanding, før de ristes.

 
Kammuslinger med porrer
Udskift asparges og svampe med 800 g porrer (kun det hvide)
i skiver, mørnet på panden i 50 g smør.

 
Kammuslinger Provençal
Når kammuslingerne er ristede, så tilsæt 2 hakkede fed hvidløg,
2 hakkede skalotteløg, ½ liter tomatpassata eller -puré,
salt og peber. Lad det simre 5 min.

 
Kammuslinger med urtesmør
Blend eller rør 100 g blødgjort smør med 1 spsk klippet koriander, 2 spsk hakket persille, saften af 1 citron og 3 hakkede fed hvidløg.
Smag til med salt og peber.
Dæk de ristede muslinger med urtesmør.

 
Se alle de bedste opskrifter med  Kammuslinger  Grønt  Tilbehør  Brød  Favoritter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her