Logo

Laksepaté med agurkesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksepaté med agurkesauce 

 

4 portioner. Forberedelsestid: 15 min + 2 timers afkøling. Tilberedningstid: ingen

 
# Ingredienser
90 g blødgjort smør
1 lime revet skal fra
1 spsk limesaft
1 spsk stødt sød paprika
1 spsk worcestersauce
210 g afdryppet og smuldret laks (fra dåse)
1 stor skrællet og hakket agurk (udkernet)
2 tsk salt
2,5 dl cremefraiche
ristet brød i tykke skiver

 
* Tilberedning
1. Smør, limeskal, saft, paprika, worcestersauce og laks moses med en gaffel i en skål.
Øs blandingen op i et lille fad og afkøl i køleskab i 2-3 timer.

 
2. Læg den hakkede agurk i en lille skål. Drysses med salt og hviler i en time.
Skyl med koldt vand og afdryp godt. Dup tør med køkkenrulle.
Bland agurk og cremefraiche.

 
3. Laksepateen fordeles på skiver af varmt brød og serveres med en skefuld agurkesauce på den ene side af tallerkenen.

 
Prøv sammen med:

Hovedret: Lammekølle med blandede grønsager

Dessert: Grand Marnier-soufflé og appelsinsmørsauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her